Forskel mellem versioner af "Hytter"

Fra SpejderWiki
Skift til: Navigation, Søgning
(olsWVQwvyqT)
(s)
Linje 1: Linje 1:
BrYyty , [url=http://kpnftjersaje.com/]kpnftjersaje[/url], [link=http://ycwakptlijwm.com/]ycwakptlijwm[/link], http://gfkepoymargj.com/
+
Her må der gerne være en beskrivelse af forskellige hytter. Ikke de ting man kan læse ud af [http://www.hyttefortegnelsen.dk hyttefortegnelsen], men alt muligt andet der er rart at vide.
 +
 
 +
Prøv gerne at holde det alfabetiseret. Skriv også gerne et geografisk område som hytten ligger i (fx Kettingehøj - Allerød).
 +
 
 +
== Avnstrup - Hvalsø ==
 +
Stor hytte til 40 personer med veldimensioneret køkken, gode toiletforhold og soverum af forskellig størrelse. Relativ ny og meget velholdt, men har ikke så megen spejdercharme. Kæmpe grund (70 ha) og placeret i et hjørne af den er placeret 2 sheltere med plads til i alt ca. 16 personer og bålplads, i den anden ende af grunden er endnu en shelter og bålplads til ca. 8 personer.
 +
Se evt mere på www.avnstrup.dk
 +
 
 +
== Blokhuset - Allerød ==
 +
Rigtig hyggelig hytte med masser af spejderånd. Soverummet er helt adskilt fra hytten, hvilket giver mulighed for indendørsaktiviteter uden at vække folk. Ikke handicapvenlig, da toilettet ligger i kælderplan.
 +
 
 +
== Dæmpehøj - Tokkekøb Hegn, Allerød/Kirkelte ==
 +
En af Danmarks ældste spejderhytter med plads til 25 unger og ledere. Hytten og natur-grunden (2 MATR.) oser af spejder. Soveloft med madrasser, køkken og bad/toiletter. Dæmpehøj ligger 200 m. fra Kongedyssen, lige mellem Tokkekøb Hegn og Store Dyrehave. Det giver rigtig gode muligheder for O-løb eller bare en tur i skoven, og der er rigelige bademuligheder. Hytten er ikke handicap-venlig, udlejes til spejdere og andet godtfolk. [http://daempehoej.chasper.info Dæmpehøj]
 +
 
 +
== Gilwell-hytten - Hørsholm ==
 +
Dejlig træhytte lige i udkanten af Tokkekøb Hegn, og nogle få km fra Store Dyrehave. Plads til ca. 30 personer; der er 3 lederrum til 2 personer og 2 store sovesale på første sal. Køkkenet er en smule underdimensioneret, men ellers godt, og et stort opholdsrum med pejs. Masser af spejderånd og historie, dette er hytten hvor DDS' ledertræning begyndte, siges det. Kan ikke findes via hyttefortegnelsen, men  [http://www.storedam.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=10 udlejer] kan kontaktes direkte.
 +
 
 +
== Høbjerghus - Helsinge ==
 +
Topfed, lækker hytte med plads til 84 personer (service til 120). Kan kun anbefales. Stort, lækkert topmoderne køkken med opvaskemaskiner, kipsteger, røremaskine osv.. Stor grund 55.000 m2, delt op på 9 lejrpladser. Både store og små soverum.
 +
Hytte og grund(e) kan lejes seperat. Hytten kan deles op i mindre afdelinger, som kan lejes seperat.
 +
Kan dog ikke bruges hvis man ønsker det skal være bare en smule primitivt. Det er stort, forholdsvis dyrt (som DDS hytter)og meget moderne.
 +
Der er toiletbygning på grunden til hvis man kun har lejet et lejrplads eller en shelter.
 +
 
 +
== Kettingehøj - Allerød ==
 +
Køkkenet er ikke slet ikke dimensioneret til de mange mennesker der skulle kunne være der.
 +
Halvgammel men hyggelig hytte, lækker ø / tømreflåde
 +
 
 +
== Lerbjergcentret - Hvalsø ==
 +
Stor, flot hytte på enormt lækker grund. Når man aflevere hytten bliver rengøringen gennemgået af hyttevagten, som er meget striks. Det er ikke nogen dårlig ting, så længe man ved det i forvejen, og det skrives i de papirer man modtager. Det gør at hytten er lækker at dukke op i. Pænt industrikøkken med opvaskemaskine og så videre.
 +
Handicapvenlig.
 +
 
 +
[http://www.lerbjergcentret.dk lerbjercentret] Deres Hjemmeside
 +
 
 +
== Naturskolen - Gram Slot - Sønderjylland ==
 +
Naturskolen har Køkken, Wc, bad, lederrum og opholdsrum med brændeovn. Overnatning forgår i vores Samisk Kåte der står fast på vores lejerplads.
 +
Gram slot med tilhørende godser har en smuk beliggenhed nær å, sø, skov og park. Disse unikke rammer giver rig mulighed for mange forskellige aktiviteter. Vi tilbyder.
 +
Natur-kultur GPS-skattejagt i park og skov. Rundvisning på Slot og Gramgård. Ghost-walking. Fiskeri i slotssø og Gram Å. Oplev det økologiske landbrug. Naturvandring sø, park, skov og å. Kanotur på Gram Å  turen ender i slotssøen.[http://www.gramslot.dk gramslot.dk]
 +
 +
== Piledam - Ølstykke ==
 +
En lækker hytte i et lækkert område. Dog er den skovbørnehave til hverdag, hvilket hytten desværre bærer lidt for meget præg af, blandt andet kan der være legetøj der flyder og lignende. Sovesalen er næreme et 'puderum' med madrasser og puder i tilfældige størrelser. Hytten har bad.
 +
 
 +
== Reden - Fredensborg ==
 +
Ganske fin til brug for en tur med 15 minier og 3-4 ledere eller en ledertur for ca 12 ledere.
 +
 
 +
== Stoksbjerghytten - Haslev ==
 +
Stor patruljehytte, med plads til små 20 personer hvis man tør være klemt, beliggende på dejlig uforstyrret naturgrund 10 kilometer syd for Haslev. Køkken med service til 20 personer, 6 køjer, lederrum, muldtoilet, koldt vand, brændeovn.
 +
 
 +
== Vatelunden - Nærum ==
 +
Hytten ligger lige i udkanten af Ravnholm / "Det danske Schweiz". Skovområdet er ikke så stort, men fungerer fint til et mindre dagløb og et pænt natløb, og Mølleåen ligger nogle få hundrede meter derfra. Generelt en helt fin hytte med god plads, køkkenforholdene er dog ikke optimale, da de er delt mellem flere rum. Kulden i hytten om vinteren er ej heller at spøge med da der er huller overalt på størrelse med en femkrone
 +
 
 +
== Vestre Strødam - Hillerød ==
 +
Har den force at den ligger utroligt isoleret. Der er et godt område for aktiviteter på stedet. Køkkenet er ikke dimensioneret til mere end 20 store mennesker, men passer fint til minituren til det opslåede antal.
 +
 
 +
== Alsborg - Fynshav på Als ==
 +
God stor hytte, med en kanon beligenhed, med udsigt over lillebælt. Ligger i/optil med stor skov(Nørreskoven). Der er plads til ca. 75 personer. Se "hyttefortegnelsen"

Versionen fra 19. feb 2012, 22:30